تجربه دمای فراتر از نرمال در کشور

تجربه دمای فراتر از نرمال در کشور

به گزارش چابک آنلاین، میانگین دمای کشور طی هفت روز گذشته منتهی به ۲۷ تیرماه ۳۱.۴ درجه سانتیگراد بود که در مقایسه با میانگین ۲۹.۸ درجه‌ای بلندمدت، ۱.۶ درجه افزایش را نشان می‌دهد. میانگین دمای کشور از ابتدای ماه جاری تا ۲۷ تیرماه ۳۰.۳ درجه بود که در مقایسه با میانگین ۲۹.۳ درجه‌ای بلندمدت ۱ درجه بیشتر شده است. 

در حالی که دمای کشور  از ابتدای سال زراعی تا ۲۷ تیرماه ‌به‌طور میانگین ۱۷.۲ درجه بوده است، در شرایط نرمال ۱۶.۱ درجه است بنابراین طی این مدت نیز ۱.۲ درجه بر میانگین هوا افزوده شده است.

بیشترین اختلاف دمای هوای کشور در فصل تابستان منتهی به ۲۷ تیرماه مربوط به البرز با ۱.۷ درجه بوده است. میانگین دمای ۲۷ تیرماه در این استان ۲۴ و در بلند مدت ۲۲.۳ درجه است. پس از آن استان سیستان و بلوچستان با ۱.۵ درجه اختلاف قرار دارد.

 

کپی شد
نظر بگذارید