مصرف ۵۱۰ میلیون مترمکعبی ذخایر سدها در یک هفته اخیر

در یک‌هفته اخیر (منتهی به ۴ مردادماه) ۵۱۰ میلیون مترمکعب از ذخایر سدهای کشور صرف مصارف شرب، کشاورزی و صنعت، و بخش اندکی تولید برق شده است.

مصرف ۵۱۰ میلیون مترمکعبی ذخایر سدها در یک هفته اخیر

به گزارش چابک آنلاین به نقل از تسنیم، در ۳۰۸ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۳ تا چهارم مردادماه ۱۴۰۴) در مجموع ۲۳ میلیارد و ۵۰ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۳۹ میلیارد و ۹۱۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی ۴۲درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۲۴ میلیارد و ۷۳۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۳۱ میلیارد و ۵۷ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، کاهشی ۲۲درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۲۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۴۴ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۵۶ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر سدهای کشور در تاریخ ۲۸ تیرماه بالغ بر ۲۳ میلیارد و ۱۱۰ میلیون مترمکعب بود؛ درواقع در یک‌هفته اخیر (منتهی به ۴ مردادماه) ۵۱۰ میلیون مترمکعب از ذخایر سدهای کشور صرف مصارف شرب، کشاورزی و صنعت، و بخش اندکی تولید برق شده است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز چهارم مردادماه ۱۴۰۳ بالغ بر ۳۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده کاهش ۲۶درصدی است.

copied
نظر بگذارید