شیائومی از یک گوشی جدید با مشخصات عالی رونمایی کرد

شیائومی از یک گوشی جدید رونمایی کرده است که از نظر مشخصات و قابلیت‌های عکاسی با بهترین گوشی‌های هوشمند موجود در بازار رقابت می‌کند.

شیائومی از یک گوشی جدید با مشخصات عالی رونمایی کرد

به گزارش چابک آنلاین،   پوکو ام۸ پرو دارای بدنه مقاوم در برابر آب و گرد و غبار با رتبه‌بندی IP۶۸/IP۶۹K است. ابعاد آن ۱۶۳.۳ در ۷۸.۳ در ۸.۳ میلی‌متر و وزن آن ۲۰۶ گرم است.

صفحه نمایش ۶.۸۳ اینچی AMOLED آن دارای وضوح ۱۲۸۰ در ۲۷۷۲ پیکسل، نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز، تراکم پیکسلی تقریباً ۴۴۷ پیکسل در هر اینچ و روشنایی تا ۱۸۰۰ نیت است. همچنین از فناوری‌های HDR۱۰+ و Dolby Visio برای تجربه تماشای برتر عکس‌ها و ویدیو‌ها پشتیبانی می‌کند و توسط Corning Gorilla Glass Victus ۲ محافظت می‌شود که در برابر ضربه و خراش مقاوم است.

عملکرد فوق‌العاده این دستگاه به لطف سیستم عامل اندروید ۱۵ با رابط کاربری HyperOS ۲، پردازنده Qualcomm SM۷۶۳۵-AC Snapdragon ۷s Gen ۴، پردازنده گرافیکی Adreno ۸۱۰، ۸/۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی تضمین شده است.

دوربین اصلی آن از نوع دوگانه با وضوح (۵۰+۸) مگاپیکسل، شامل یک لنز فوق عریض است و دوربین جلوی آن دارای وضوح ۳۲ مگاپیکسل است.

این گوشی همچنین دارای دو درگاه سیم کارت، یک پورت USB Type-C ۲.۰، NFC، اسکنر اثر انگشت درون صفحه نمایش، فناوری مادون قرمز برای کنترل از راه دور لوازم الکترونیکی و یک باتری ۶۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی است که از شارژ سریع ۱۰۰ واتی SuperCharge و شارژ معکوس ۲۲.۵ واتی برای تلفن‌ها و دستگاه‌های تلفن همراه پشتیبانی می‌کند.

 

منبع: سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان
copied
نظر بگذارید