ارائه بیش از ۲۵ هزار خدمت فوری پلیس فتا در یک ماه گذشته

سخنگوی پلیس از ارائه بیش از ۲۵ هزار خدمت فوری پلیس فتا در یک ماه اخیر به کاربران خبر داد.

ارائه بیش از ۲۵ هزار خدمت فوری پلیس فتا در یک ماه گذشته

به گزارش چابک آنلاین، سردار سعید منتظرالمهدی در توضیح بیشتر اظهار کرد: در پی افزایش حملات و تهدیدات سایبری هم‌زمان با شرایط جنگ در کشور در یک ماه اخیر، با فعالیت شبانه روزی و پاسخ‌گویی بدون وقفه متخصصان سایبری پلیس، بیش از ۲۵ هزار خدمت فوری به کاربران فضای مجازی ارائه شده است.

وی با بیان اینکه این خدمات شامل ۲۳ هزار و  ۱۵۰ تماس تلفنی و دو هزار و ۱۲۰ گفت‌وگوی برخط با مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و آدرسpolicefata.ir بوده است، گفت: این موضوع نشان‌دهنده میزان اعتماد کاربران به پلیس و اتکای آنان به این مرکز حتی در زمان جنگ است.

سخنگوی پلیس با اشاره به اینکه در همین دوره زمانی، کارشناسان پلیس فتا با پیگیری دقیق گزارش‌های مردمی توانستند بیش از ۱۰۰۰ پرونده سایبری را کشف و رسیدگی کنند، افزود: بخش قابل توجهی از این پرونده‌ها مرتبط با کلاهبرداری‌های اینترنتی، برداشت‌های غیرمجاز و مزاحمت‌های آنلاین بوده که با اقدام سریع پلیس، روند خسارات متوقف شد.

سردار منتظرالمهدی در ادامه خاطر نشان کرد: طی عملیات هماهنگ واحدهای تخصصی، ۵۲۰ حساب بانکی مرتبط با فعالیت‌های مجرمانه شناسایی و مسدود شد تا از ادامه فعالیت اعضای باندهای سودجو جلوگیری و امنیت مالی کاربران تضمین شود.

بنابر اعلام پلیس، وی در پایان تأکید کرد: عملکرد اخیر پلیس فتا نشان‌دهنده رصد دقیق، واکنش سریع و اشراف کامل بر فضای سایبری کشور بوده و تمرکز اصلی بر حفظ امنیت دیجیتال شهروندان در شرایط بحران است ؛ رویکردی که نقش مهمی در حفظ امنیت و آرامش کاربران فضای مجازی ایفا می‌کند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا
copied
نظر بگذارید