سوختگی شدید ۵ نفر به دنبال انفجار کپسول در انبار ضایعاتی گچساران
مسئول روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد از سوختگی شدید ۵ نفر به دنبال انفجار کپسول در انبار ضایعاتی گچساران خبر داد.

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایسنا، مصطفی خادمی در خصوص جزئیات این حادثه گفت: شامگاه سهشنبه یکم مهر در ساعت ۲۲:۴۵ یک مورد انفجار کپسول در انبار ضایعاتی واقع در فلکه فرودگاه گچساران رخ داد.
وی اظهارکرد: در این حادثه ۵ نفر مصدوم شدند که دو نفر پیش از رسیدن نیروهای اورژانس توسط حاضرین در صحنه منتقل شده بودند و سه مصدوم دیگر نیز توسط پایگاه شهری شماره ۳ اورژانس به بیمارستان شهید رجایی گچساران منتقل شدند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد در شامگاه یکم مهر، وی اضافه کرد: براساس گزارش دریافتی، درصد سوختگی مصدومین بالا و بیش از ۵۰ درصد اعلام شده است.