خدمتکار زوج سالخورده طراح سرقت بود
سارقان حرفهای که با استفاده از سلاح سرد، طلاهای یک زوج سالمند را در بابل سرقت کرده بودند، با اقدامات اطلاعاتی و فنی پلیس شناسایی و بازداشت شدند.

به گزارش چابک آنلاین، سرهنگ علی داداشتبار، فرمانده انتظامی شهرستان بابل در تشریح دستگیری این دو سارق حرفهای گفت: «با اعلام وقوع این سرقت، گشتهای انتظامی به محل اعزام شدند و تیمی ویژه به سرپرستی رئیس پلیس آگاهی بابل برای پیگیری تخصصی این پرونده تشکیل شد.
بررسیها نشان داد این سرقت از پیش طراحی شده و یکی از متهمان که همسرش برای کار به خانه این زوج سالمند رفتوآمد داشته، با اطلاع از طلاهای موجود در خانه، وسوسه سرقت به سرش زده و با همدستی یکی از دوستانش، وارد منزل شده و با تهدید سلاح سرد، طلاها را از دست پیرزن خارج کرده و متواری شدهاند.»
فرمانده انتظامی بابل با بیان اینکه سارقان از افراد سابقهدار و حرفهای بودند، گفت: «این افراد به خاطر آشنایی کامل با دوربینهای مداربسته مسیر و حذف سرنخهای احتمالی، تلاش داشتند از شناسایی بگریزند، اما با پیگیریهای تخصصی و اقدامات اطلاعاتی پلیس، مخفیگاه آنها شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی، هر دو متهم در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شدند.»
منبع: روزنامه ایران