کشف ۱۲۴۲ خودروی مسروقه و تحت تعقیب در اردیبهشت امسال
معاون عملیات پلیس آگاهی فراجا گفت: واحدهای گشت پلیس آگاهی سراسر کشور در اردیبهشت ماه امسال یک هزار و ۲۴۲ خودروی مسروقه و تحت تعقیب کشف و ۴۷۱ سارق را دستگیر کردند.

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایسنا، سرهنگ محسن محسنی فرد با بیان اینکه گشتهای ویژه پلیس آگاهی نقش بسیار مهمی را در کاهش جرایم و احساس امنیت مردم دارند، اظهار کرد: واحدهای گشت پلیس آگاهی سراسر کشور در اردیبهشت ماه سال جاری در مجموع تعداد ۴۴۵ دستگاه وسائل نقلیه مسروقه و تعداد ۷۹۷ دستگاه وسائط نقلیه تحت تعقیب کشف و ضبط کردند.
وی گفت: در این بازه زمانی در مجموع تعداد ۴۷۱ سارق و متهم توسط خودروهای گشت دستگیر شدند.
معاون عملیات پلیس آگاهی فراجا تصریح کرد: دستگیری سارقان زورگیر حین سرقت موبایل از یک عابر پیاده خانم و اعتراف به ۱۴ فقره گوشی و کیف قاپی، کشف خودروی سرقتی تنها پس از ساعاتی از وقوع سرقت به همراه دستگیری سارق حرفه ای و خطرناک دارای پابند الکترونیکی، حمله ور شدن سارق با سلاح سرد به سمت مامورین و زمینگیر شدن وی، درگیری و دستگیری ۲ سارق زورگیر با خودروی مسروقه و کشف یک قبضه اسلحه، درگیری در صحنه با سارقین مسلح سابقه دار با چهار فقره سرقت مسلحانه احشام، توقیف یک دستگاه خودرو دارای دستور توقیف با دستگیری شرور، توقیف خودرو و دستگیری راننده به اتهام آدم ربایی بخشی از عملکرد قابل توجه گشتهای پلیس آگاهی در سایر استانها طی این بازه زمانی بوده است.
سرهنگ محسنی فرد خاطرنشان کرد: ۹ دستگاه تلفن همراه، ۲ قبضه اسلحه کلاش، یک قبضه دراگانوف، یک قبضه اسلحه شکاری، یک قبضه کلت کمری، ۴ عدد فشنگ جنگی، ۱۵۰ رأس دام، ۴۱۰ کیلوگرم گردوی قاچاق، ۶ قبضه قمه و .... برخی از کشفیات مهم واحدهای گشت در اردیبهشت ماه سال جاری بوده است.
وی تاکید کرد: مبارزه با جرایم علنی و خشن، ناامن سازی محیط جرم برای مجرمان حرفهای، انجام مأموریتهای تخصصی میدانی در حوزه جرم یابی و کنترل میدانی مجرمان از وظایف ذاتی این واحدها می باشد.