امدادرسانی به ۴۰۰ نفر در ۷۲ ساعت گذشته/ انتقال ۱۴۰ نفر به مراکز درمانی

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به امدادرسانی به بیش از ۴۰۰ نفر در ۷۲ ساعت گذشته از انتقال ۱۴۰ نفر به مراکز درمانی خبر داد.

۱ دقیقه مطالعه
امدادرسانی به ۴۰۰ نفر در ۷۲ ساعت گذشته/ انتقال ۱۴۰ نفر به مراکز درمانی

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایسنا، محمودی رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر بیان کرد: در ۷۲ ساعت گذشته ۲۶۷ مأموریت امدادونجات به ثبت رسیده است.

وی افزود:در این فاصله زمانی ۴۲۸ نفر از هموطنانمان در حوادث و سوانح دچار مصدومیت شدند که نجاتگران‌ جمعیت هلال‌احمر اقدامات پیش بیمارستانی را انجام دادند و ۱۴۰ نفر از آنان را به مراکز درمانی منتقل کردند.

محمودی ادامه داد: ۳۲۴ تیم عملیاتی متشکل از نجاتگران‌ در سراسر کشور به هموطنان خدمات امدادی ارائه دادند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، هم‎وطنان می‌توانند با تلفن ۱۱۲ ندای امدادونجات جمعیت هلال‌احمر در هر ساعتی از شبانه روز و بدون نیاز به سیم‌کارت تماس بگیرند و از خدمات امدادی نیروهای عملیاتی این جمعیت بهره‌مند شوند.

 

www.chabokonline.com/fa/tiny/news-65681
اشتراک‌گذاری در
تلگرام لینکدین واتساپ

نظر بگذارید

اخبار مرتبط