وعده بزرگ برای بیمه شدگان؛ دیگر نیازی به بیمه تکمیلی وجود ندارد؟

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با تأکید بر ضرورت رعایت مفاد قانونی در بودجه سال آینده و با تاکید بر اینکه انتظار از دولت و مجلس آن است که سرانه تعیین‌شده برای هر فرد دارای بیمه رایگان طبق قانون پرداخت شود، گفت: در صورت تحقق این اعتبار، بیمه‌شدگان بیمه سلامت حتی نیازی به بیمه تکمیلی نخواهند داشت.

وعده بزرگ برای بیمه شدگان؛ دیگر نیازی به بیمه تکمیلی وجود ندارد؟

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایسنا، محمدمهدی ناصحی،  درباره اقدامات و پیش بینی‌های صورت گرفته برای بودجه سال آینده سازمان بیمه سلامت گفت: پیشنهادمان آن است که قانون لحاظ شود. طبق قانون به ازای هر فردی که بیمه رایگان شده، سرانه‌ای در نظر گرفته شده و ما نیز بیشتر از آن را برای بیمه سلامت نمی‌خواهیم.

او افزود: از دولت و مجلس می‌خواهیم همین سرانه را لحاظ کنند. اگر این مبلغ انجام و تامین شود، مطمئن هستیم که بیمه‌شدگان ما حتی نیازی به بیمه تکمیلی هم نخواهند داشت؛ این درحالیست که اکنون نصف و گاهی یک سوم این مبلغ پرداخت می‌شود.

ناصحی در پاسخ به سوال ایسنا درباره پرداخت‌های امسال از این محل نیز گفت: امسال باید نزدیک ۱۳۶ همت پرداخت می‌شد که ۷۰۰ همت دادند؛ یعنی نزدیک نصف اعتبار. بنابراین پرداخت چنین مبالغی فاصله ایجاد می‌کند و مشکل جدی ایجاد می‌کند.

تمام ارز دارو و تجهیزات پزشکی به بیمه سلامت واگذار می‌شود

او همچنین درباره پیشنهادات بودجه‌ای برای دارو و تجهیزات در سال آینده، گفت: اعتبارات دارو در حال حاضر دو قسمت دارد؛ سهم سازمان بیمه و سهم ارز که فعلا در اختیار سازمان هدفمندی است. قرار است کل ارز دارو و تجهیزات در اختیار بیمه سلامت قرار گیرد و در اینجا مدیریت شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت همچنین درباره نحوه پوشش بیمه‌ای خدمات درمانی در بخش دولتی و خصوصی گفت: در بخش خصوصی طبق قانون درصد تعرفه دولتی را پوشش می‌دهیم ولی در بخش دولتی پوشش بالایی وجود دارد.

او در این باره گفت: بیش از ۹۵ درصد هزینه‌ها در بخش بستری و ۷۰ درصد در بخش سرپایی در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی پوشش داده می‌شود. البته با اجرای برنامه پزشکی خانواده، در نظام ارجاع فرانشیزها در بخش سرپایی کمتر هم می‌شود.

copied
نظر بگذارید