پرداخت ۱۰ میلیون و ۵۳۰ هزار تومان یارانه دولتی برای بیمه شدگان این صندوق خاص

ایسنا/یزد مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان یزد با اشاره به جایگاه پنجم این استان در کشور به لحاظ تعداد بیمه‌شدگان، از پرداخت مستمری به حدود پنج هزار بیمه‌ شده در استان خبر داد و گفت: در قالب طرح جدیدی با همکاری واحدهای صنعتی و معدنی، همسر کارگران این واحدها از خدمات مستمری این صندوق بهره‌مند می‌شوند.

پرداخت  ۱۰ میلیون و ۵۳۰ هزار تومان یارانه دولتی برای بیمه شدگان این صندوق خاص

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایسنا، محمدجواد رحیمی‌نسب امروز چهارشنبه ۱۶ مهر در نشست با خبرنگاران ضمن تبریک روز ملی روستا و عشایر به این جامعه خدوم، گفت: یکی از عوامل مهم پایداری در اقتصاد کشور اهمیت به توسعه روستاها و عشایر است که در اولویت قرار دارد و اقتصاد پایداری را برای کشورمان رقم می‌زند.

وی با بیان این که در همین راستا شاهد فعالیت این صندوق از سال ۱۳۸۴ در کشور هستیم، گفت: این صندوق از دستاوردهای نظام انقلاب اسلامی است که در قابل انتخاب کارگزارانی از همان روستاها و در ارتباط نزدیک با مخاطبان خود در حال  فعالیت است.

رحیمی‌نسب با اشاره به فعالیت ۲۰ ساله این صندوق تاکنون، خاطرنشان کرد: صندوق بیمه روستاییان و عشایر به عنوان جوانترین صندوق بازنشستگی کشور افتخار دارد از میان ۱۷ صندوق بازنشستگی دولتی در کشور، دومین صندوق بزرگ بعد از صندوق بیمه تامین اجتماعی است.

وی ضمن اذعان به این که ۷۰ درصد حق بیمه این صندوق توسط دولت و مابقی ۳۰ درصد حق بیمه از سوی بیمه‌شدگان پرداخت می شود، گفت: در سال جاری با توجه به ۷۰ درصد حق بیمه پرداختی دولت، در سطوح بالایی این صندوق به ازای هر نفر سالانه ۱۰ میلیون و ۵۳۰ هزار تومان پرداخت یارانه دولتی در عضویت این صندوق را شاهدیم.

مدیر صندوق بیمه روستائیان استان از مهمترین مزایا و خدمات صندوق روستائیان و عشایر به بیمه‌شدگان را شامل مستمری بازنشستگی، مستمری از کارافتادگی، مستمری فوتی و نقل و انتقال سوابق ذکر و عنوان کرد: همه افراد ۱۸ تا ۵۰ سال می توانند عضو این صندوق باشند البته با این شرط که بیمه شده اصلی از سایر صندوق‌های بیمه‌ای نباشند.

به گفته وی، حق بیمه صندوق روستائیان و عشایر بر طبق سطوح هشتگانه این صندوق بین ۱۰۸ هزار تومان تا ۴۳۰ هزار تومان است ولی بیمه‌شدگان می‌تواند سطح پرداختی خود را ارتقا دهند.  

رحیمی‌نسب در بخش دیگری از سخنانش اعلام کرد: هم اکنون ۴۳ هزار و  ۹۷۵ نفر شامل ۲۴ هزار و ۴۵۲ نفر مرد و ۱۹ هزار و ۵۲۳ نفر زن تحت پوشش این صندوق هستند که ۶۵ درصد جامعه مخاطب ۶۷ هزار و ۱۸ نفری مشمول این صندوق را شامل می‌شوند و یزد از این حیث، رتبه پنجم کشوری را دارد.

وی با بیان این که ۱۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه و سن ۶۵ سال حداقل شرایط بازنشستگی در این صندوق است، گفت: درحال حاضر از مجموع تعداد بیمه شدگان استان، چهار هزار و ۷۵۵ نفر مستمری دریافت می‌کنند.

این مسئول از فعالیت ۲۶ کارگزاری این صندوق در شهرستان‌های مختلف استان یزد خبر داد و گفت: تمدیدشدگان صندوق بیمه روستائیان در استان یزد، ۸۱ درصد کل اعضا را شامل می‌شوند که رتبه یزد را در جایگاه ششم کشوری قرار داده است.

وی گفت: امیدواریم جامعه مخاطب جامانده از پوشش این صندوق به ویژه در شهرستانهای کمتر برخوردار استان هر چه زودتر با اقدامات و تدابیر اخذ شده مورد حمایت و پوشش این صندوق قرار گیرند.

رحیمی‌نسب اظهار کرد: صندوق روستایی و عشایری استان در قالب طرحی و نظر به افت حقوقی کارگران پس از بازنشستگی، در حال رایزنی با واحدهای صنعتی و معدنی استان می‌باشد تا همسران این کارگران را در صورت مشمول شرایط بودن، تحت پوشش صندوق قرار دهد تا هنگام بازنشستگی از طریق جبران کسری حقوق خانواده، معیشت آنها حفظ شود.

وی اضافه کرد: این طرح در برخی شهرستان‌های یزد نیز عملیاتی شده ولی امیدواریم با کمک نمایندگان مجلس در تمام شهرستان‌ها فراگیر شود.

رحیمی‌نسب در پایان نیز اعلام کرد: خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته، امکان خرید سنوات سربازی در این صندوق نیز فراهم شده است.

 

 

copied
نظر بگذارید