۸۰ همت اعتبار در مرحله سوم طرح کالابرگ مصرف شد
معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در مرحله سوم اجرای طرح کالابرگ، ۸۰ همت از اعتبارات پیشبینیشده مصرف شده و ۹۰ درصد خانوارهای مشمول اقدام به خرید کردهاند.
به گزارش چابک آنلاین، یعقوب اندایش، اعلام کرد: در مرحله سوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی، ۲۷ میلیون و ۳۰۰ هزار خانوار از اعتبار تخصیصیافته خود استفاده کردهاند.
وی با اشاره به میزان استفاده از اعتبارات افزود: در این مرحله ۸۰ همت از اعتبار کالابرگ مصرف شده و تاکنون ۹۰ درصد خانوارهای مشمول خرید خود را انجام دادهاند.
اندایش اظهار داشت: اعتبار سه ماه گذشته برای خانوارهایی که تاکنون استفاده نکردهاند تا پایان فروردین امسال قابل مصرف است. همچنین اعتبار مربوط به فروردین تا پایان اردیبهشتماه مهلت استفاده دارد.
به گفته معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مجموع اعتبار مصرفشده در طرح کالابرگ از ابتدای اجرای آن در دیماه تاکنون به ۲۴۶ همت رسیده است.