ترافیک سنگین در محورهای شمالی

جانشین پلیس راه راهور فراجا، با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور در یکم فروردین ۱۴۰۵ اعلام کرد: در حال حاضر ترافیک در برخی محورهای منتهی به شمال کشور به‌ویژه در مسیرهای پرتردد، سنگین گزارش شده است.

ترافیک سنگین در محورهای شمالی

به گزارش چابک آنلاین، سرهنگ سیاوش محبی ضمن تبریک سال جدید و عید سعید فطر به هموطنان، بیان کرد: در محور چالوس مسیر جنوب به شمال، محدوده پل زنگوله تا سیاه‌بیشه با ترافیک سنگین مواجه است. همچنین در آزادراه تهران – شمال مسیر جنوب به شمال، حدفاصل تونل البرز تا انتهای آزادراه نیز شاهد ترافیک سنگین هستیم.

جانشین پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: تردد در محورهای هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران – بومهن، آزادراه تهران – پردیس و آزادراه قزوین – رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت روان است. همچنین در مسیر شمال به جنوب محور چالوس و آزادراه تهران – شمال نیز تردد بدون گره ترافیکی در جریان است.

وی با اشاره به شرایط جوی کشور گفت: در حال حاضر محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند، اما در برخی محورهای استان‌های آذربایجان غربی، کردستان و مرکزی بارش پراکنده برف و باران گزارش شده است.

محبی تصریح کرد: در برخی محورهای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، زنجان، هرمزگان، همدان و کهگیلویه و بویراحمد نیز بارش باران جریان دارد. همچنین وزش باد و گرد و خاک در برخی محورهای استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان مشاهده می‌شود.

وی در پایان با اشاره به محورهای مسدود اعلام کرد: محورهای پونل – خلخال و پاتاوه – دهدشت تا اطلاع ثانوی مسدود هستند. همچنین محورهای گنجنامه – تویسرکان، سروآباد – پاوه (گردنه تته)، سی‌سخت – پادنا و وازک – بلده نیز دارای انسداد فصلی می‌باشند.

جانشین پلیس راه راهور فراجا از رانندگان خواست ضمن برنامه‌ریزی دقیق سفر، با توجه به شرایط ترافیکی و جوی، نکات ایمنی را رعایت کرده و از سفرهای غیرضروری در محورهای دارای شرایط نامساعد خودداری کنند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا
copied
نظر بگذارید