موافقت مشروط با رفع تعلیق صدور بیمه نامه توسط شرکتهای بیمه پردیس و زندگی هامرز
با توجه به برنامه ارائه شده توسط شرکتهای بیمه زندگی هامرز و پردیس در جهت گسترش فعالیت های بیمه گری ، تعلیق صدور بیمه نامه در رشته های بیمه زندگی اندوخته دار و خودرو از سوی شرکت های یادشده رفع شد.

به گزارش چابک آنلاین به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، در نشست امروز شورای عالی بیمه علاوه بر تصویب موضوع تسری آیین نامه های اخیر این شورا به موسسات بیمه مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی، در مورد ادامه فعالیت سه شرکت بیمه تعلیق شده در اسفند سال گذشته، بحث و با ادامه فعالیت شرکت های بیمه پردیس و زندگی هامرز در رشته های تعلیق شده به صورت مشروط، موافقت شد.
بر اساس این گزارش، فعالیت شرکت های یادشده در شش ماه آتی با دقت مورد رصد و پایش مستمر قرار می گیرد و در صورت مغایرت عملکرد با برنامه های ارائه شده، موضوع مجدد در شورای عالی بیمه مطرح خواهد شد.
گفتنی است در این نشست که به ریاست پرویز خوشکلام خسروشاهی برگزار شد اعضای شورا بر تسهیل و پایداری ارائه خدمات بیمه ای و کسب رضایت حداکثری مردم در شرایط خطیر کنونی، تاکید کردند.