به گزارش چابکآنلاین، فروغی فر افزود: هرگونه دریافت مبلغ از بیمه شدگان، به صورت کسر از حقوق انجام گرفته و هیچگونه دریافت وجه نقد به وسیله شخص، از مردم صورت نمی پذیرد.
مدیر حراست گفت: ما وظیفه داریم به عنوان متولیان امر سلامت، از تضییع حق و حقوق مردم دفاع کنیم و اجازه ندهیم که به وسیله برخی از افراد سودجو، وجهه شرکت آتیه سازان حافظ مخدوش شود.
وی با بیان اینکه، تمام آحاد جامعه تحت پوشش سازمانهای بیمه مکمل از جمله شرکت آتیه سازان حافظ، انتظار دارند از حقوق آنها صیانت شود، افزود: در این راستا با راهاندازی سامانه مرکز ارتباط با مشتریان به شماره تماس 75013-021 پل ارتباطی بین مسئولان شرکت و مردم ایجاد شد تا هرگونه سوال، گلایه و شکایتی را بررسی کنند و مسائل به وسیله کارشناسان این شرکت به طور خاص رسیدگی و به آن پاسخ داده شود.