به گزارش چابک آنلاین ، سید محمدرضا میری لواسانی افزود: بیمه البرز در چند ماه گذشته تلاش کرده است با برگزاری دورههای آموزشی تخصصی در این بخش گامهای مثبتی در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی بردارد.
وی اظهار داشت: صنعت بیمه به صورت کنسرسیومی متشکل از هشت شرکت بیمه با صنعت نفت همکاری دارد اما متاسفانه تعداد متخصصان در بخشهای ساحلی و فراساحلی صنعت نفت بسیار اندک است بنابراین هدف من از ورود به صنعت بیمه و شرکت بیمه البرز، تقویت حضور تخصصی صنعت بیمه در بخش نفت و گاز و پرورش نیروهای متخصص در این بخش است.
به گفته رییس هیات مدیره بیمه البرز در فرآیند صدور بیمهنامه تا تاریخ انقضای آن در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی باید یکسری ارزیابیهایی به صورت دورهای انجام پذیرد اما متاسفانه در ایران نه شرکتهای معتبر واسط بین دو صنعت وجود دارند که این ارزیابی را انجام دهند و نه نیروهای متخصصی در شرکتهای بیمه پرورش پیدا کرده اند که بتوانند این شکاف و خلاء را پر کنند.