به گزارش چابک آنلاین: "مجید صفدری"درگفتگو با چابک آنلاین، افزود که صورت های مالی شرکت بیمه ملت را بررسی کرده واین شرکت از لحاظ دارایی های ثابت و جاری در شرایط خوبی به سر می برد.
به گفته وی، شرکت بیمه ملت دارای ساختار و سرمایه مناسبی بوده و مجوز بیمه اتکائی این شرکت در شرایط تحریم ها می تواند به صنعت بیمه کشور کمک کند.
صفدری، در رابطه با علت جدایی خود از شرکت بیمه "ما" و احتمال رد صلاحیت او از سوی بیمه مرکزی هم مدعی شد که " اینها شایعاتی هست که برخی از رسانه ها انجام می دهند که به جای اطلاع رسانی افراد را تخریب می کنند."
وی، افزود: درآن مقطع نمی توانستم با شرایطی که در شرکت بیمه ما وجود داشت به کار خود ادامه دهم و رفتن را مناسب تر دیدم."
مدیرعامل سابق بیمه «ما» در رابطه با فعالیت های انجام شده در مدت حضور خود در شرکت بیمه ماگفت: سبد سرمایه گذاری آن شرکت متوازن شد که 700 میلیارد تومان ذخیره مالی این مطلب را تایید می کند.
صفدری به کارنامه عملکرد خود در شرکت بیمه ما اشاره کردوافزود: 17 شعبه جدید در شرکت بیمه ما تاسیس و شبکه فروش آن هم پالایش شد.