شناسه خبر : 35278

بیمارستان جدید شهدای تجریش ۲۰۰۰ واحد کسری پارکینگ دارد

بیمارستان جدید شهدای تجریش ۲۰۰۰ واحد کسری پارکینگ دارد

عضو شورای شهر تهران اعلام کرد که بیمارستان جدید شهدای تجریش باید۲۰۰۰ پارکینگ داشته باشد.

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایسنا،  احمد علوی در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز شورای شهر تهران با اشاره به افتتاح فاز جدید بیمارستان شهدای تجریش در روز عید غدیر، گفت: این بیمارستان۲۰۰۰ واحد کسری پارکینگ دارد و قرار بود روزی که بیمارستان ساخته می شد ساختمان سابق به پارکینگ تبدیل شود که وزارت بهداشت با تغییر کاربری ساختمان سابق موافق نبوده و هر دو ساختمان را با کاربری درمانی ساخت.

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران با طرح این سوال که از روز شنبه خیابان تجریش که پیش از این نیز قفل بود، با مراجعه مردم و کادر درمانی به بیمارستان چه تکلیفی خواهد داشت؟ تصریح کرد: همچنین در مورد وضعیت قنات‌های موجود و جمع آوری پسماند نیز باید شهرداری و دولت پاسخ دهند و این اتفاق خوب و اضافه شدن یک بیمارستان هزار تختخوابی به شهر، برای مردم شیرینی داشته باشد.

در ادامه مهدی چمران در واکنش به این تذکر  با بیان اینکه جمع آوری پسماند باید با خودروهای حمل مخصوص منتقل و امحا شود، تصریح کرد: شهرداری باید از بیمارستان ها طلب کند و ارقام پیش بینی شده را برای حمل بهداشتی پسماند بیمارستانی را دریافت کند.

 

ارسال نظر