مزاحم اینترنتی همسر سابق زن شیرازی بود

مرد جوان که با انتشار مطالب کذب در فضای مجازی برای همسر سابقش ایجاد مزاحمت می‌کرد دستگیر شد.

۲ دقیقه مطالعه
مزاحم اینترنتی همسر سابق زن شیرازی بود

به گزارش چابک آنلاین، سرهنگ امیرحسین سلیمانی رئیس پلیس فتا استان فارس در این باره گفت: خانمی‌36 ساله با ارائه دستور قضایی به این پلیس مراجعه کرد و مدعی بود مدتی است که افراد مختلف از طریق شبکه اجتماعی تلگرام و یا به صورت تلفنی برای من ایجاد مزاحمت می‌کنند که رسیدگى به این پرونده ‌به ‌صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس ‌فتا قرار گرفت.

وی گفت: کارشناسان پلیس ‌فتا تحقیقات خود را آغاز و با اقدامات فنی سرانجام متهم را که مردی ۴۰ ساله بود شناسایی و با هماهنگی قضایی وی را احضار کردند.

رئیس پلیس فتا استان فارس با اشاره به اینکه متهم همسر سابق این خانم بوده و به دلیل مشکلاتی که با وی داشته اقدام به چنین کاری کرده بود، گفت: برابر قانون هرگونه توهین، اهانت و یا ایجاد مزاحمت در فضای مجازی جرم محسوب شده و عواقب جبران ناپذیری برای فرد به همراه دارد؛ لذا رعایت اخلاق در فضای سایبر و به خصوص شبکه‌های اجتماعی امری مهم محسوب می‌شود.

سرهنگ «سلیمانی» خاطر نشان کرد: پلیس فتا به ‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران می‌توانند در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir (بخش گزارش‌های مردمی) و یا با شماره 09638 گزارش کنند.

 

منبع: روزنامه ایران

 

www.chabokonline.com/fa/tiny/news-48573
اشتراک‌گذاری در
تلگرام لینکدین واتساپ

نظر بگذارید

اخبار مرتبط