بیمه رایگان ۲.۱ میلیون نفر در استان تهران

در استان تهران حدود ۵ میلیون نفر تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند و ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار از جمعیت دهک‌های یک تا پنج به صورت رایگان بیمه شده اند.

۲ دقیقه مطالعه
بیمه رایگان ۲.۱ میلیون نفر در استان تهران

به گزارش چابک آنلاین به نقل از مهر، محمد غلام نژاد، به اقدامات و برنامه‌های بیمه سلامت در استان تهران اشاره کرد و افزود: در استان تهران حدود ۵ میلیون نفر تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند و ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار از جمعیت دهک‌های یک تا پنج به صورت رایگان بیمه شده اند.

غلام نژاد ادامه داد: در حال حاضر ۱۲۰ گروه بیماری در صندوق صعب‌العلاج قرار دارند و در استان تهران بیش از ۱۲۸ هزار نفر تحت پوشش خدمات صندوق قرار دارند.

وی افزود: از ابتدای تأسیس صندوق، بیش از ۲.۳ همت برای بیماران تحت پوشش هزینه شده است.

وی اظهار داشت: در بحث جوانی جمعیت، قریب به ۹۳۰۰ نفر برای درمان ناباروری بیش از ۱۸۰ میلیارد تومان هزینه کرده ایم.

غلام نژاد گفت: مراکز ابن سینا و رویان، با بیمه سلامت استان تهران قرارداد بسته اند و خدمات درمان ناباروری به بیمه شدگان از طریق این دو مرکز ارائه می‌شود که هزینه کمی را پرداخت می‌کنند.

وی افزود: بحث پیشگیری، یکی دیگر از خدمات جدید بیمه سلامت در استان تهران است که در ۵ سطح انجام می‌شود.

غلام نژاد ادامه داد: در بحث پیشگیری سطح ۴، تلاش می‌کنیم با آگاه سازی شهروندان، به این سمت برویم که تعداد اقلام دارویی و خدمات پاراکلینیکی را کاهش دهیم.

www.chabokonline.com/fa/tiny/news-58905
اشتراک‌گذاری در
تلگرام لینکدین واتساپ

نظر بگذارید

اخبار مرتبط