جلال علیپور

جلال علیپور

مدیر بازاریابی و فروش  بیمه زندگی هامرز

مدرک تحصیلی

دانشجوی دکترای مدیریت بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشتاز 01/07/1400 تاکنون

دانشجوی دوره DBA دانشگاه تهران

فوق لیسانس اکچوئری دانشگاه علامه

 

 

 

سوابق کاری:

کارمند شرکت بیمه رازی در سمت ذیل:  

•سرپرست مدیریت توسعه بازار بیمه های زندگی  از 01/1400 تاکنون

کارمند شرکت بیمه ایران معین در سمت های ذیل:

•مدیر بیمه های اشخاص

•اکچوئر داخلی بیمه های زندگی (دارای گواهی صلاحیت حرفه ای بیمه مرکزی)

•عضو کمیته ریسک

•رئیس اداره عمر و حوادث

•معاون اداره درمان

مدیر بیمه های زندگی شرکت بیمه رازی

معاون مجتمع تخصصی بیمه های زندگی شرکت بیمه کارآفرین


 

 

اخبار مرتبط:
  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    جلال علیپور، مدیر بازاریابی و فروش بیمه زندگی هامرز: در فروش بیمه نامه ها معمولا بعد از احساس نیاز در جامعه، فرد به دنبال پاسخ به آن به شرکت های بیمه مراجعه می کند، اما درزمینه فروش بیمه نامه زندگی، هنوز در فرد آن نیاز احساس نشده و فرد طی مذاکراتی باید متوجه مختصات محصولات شود.

  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    جلال علیپور، معاون مرکز تخصصی بیمه‌های زندگی شرکت بیمه کارآفرین: محصولات حتما باید در چارچوب آیین نامه های نوشته شده طراحی شوند که همین امر می تواند مشکل ایجاد کند زیرا گاهی محصولی طراحی می شود که در آیین نامه نمی گنجد. بنابراین می توان یک بررسی کارشناسانه تری انجام داد تا راهکاری برای طراحی محصول جدید ارائه داد که شرکت ها بتوانند در مسیر رشد جلو بروند. گاهی می شود کمی اغماض کرد و محصولاتی طراحی کرد که کاملا شبیه آیین نامه ها نیستند.

  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    معاون مرکز تخصصی بیمه‌های زندگی شرکت بیمه کارآفرین، اظهارکرد: افزایش تورم منجر به کاهش مطلوبیت بیمه های عمر و زندگی در افرادی شده که این بیمه نامه را صرفا با دید سرمایه گذاری خریداری می کنند و محبوبیت در بازارهای موازی باعث شده که افرادی که از بازار سهام خارج شده بودند به سمت بازار موازی متمایل شوند و سرمایه خارج شده از بازار سهام به سمت بیمه های زندگی نیامد.

  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    جلال علیپور، معاون مرکز تخصصی بیمه های زندگی شرکت بیمه کارآفرین: بیشترین دلیل عدم استقبال از بیمه های زندگی ، تورم است. یکی از راههای مقابله با تورم در دنیا، ایجاد واحد پولی به نام SDR است ، یعنی به جای اینکه معاملات بین المللی را با دلار انجام دهند با این واحد پولی انجام می دهند که یک سبد پولی است که از 4 واحد پول تشکیل شده و براساس این مدل ارزش پولی در طول زمان های مختلف یکسان باقی می ماند یعنی قدرت خرید خود را از دست نمی دهد.

  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    "جلال علیپور"کارشناس صنعت بیمه: می توان دست شرکت های بیمه ای را در بخش سرمایه گذاری کمی آزادتر گذاشت اما با کنترل بیشتر، یعنی وقتی ضریبی تعریف می شود که شرکت ها حق بیمه بیمه نامه های زندگی را با درصد های تعیین شده در بازارهای متفاوت سرمایه گذاری کنند دیگر نمی شود انتظار داشت که سود قابل رقابت با سایر بازارها داشته باشند. باید آزادی بیشتری در سرمایه گذاری به شرکت های بیمه ای داد ولی آنها هم باید پاسخگو باشند.

  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    "جلال علیپور" مدیر بیمه‌های زندگی شرکت بیمه رازی، در گفت و گو با چابک‌آنلاین: ابزارهایی که درگذشته در صنعت بیمه به کار گرفته شده دیگر اشباع شده و اگر کارجدیدی در صنعت بیمه صورت می پذیرد به خصوص در بیمه‌های زندگی، باید در به کار بردن آنها نوآوری‌هایی لحاظ شود. در زمینه فعالیت در صنعت بیمه، آیین نامه‌هایی که وضع می‌شوند باید از آزادی عمل بیشتری برخوردار باشند و شرکت‌ها هم به افرادی که ایده‌های نو دارند اعتماد بیشتری داشته باشند. صنعت بیمه در زمینه انجام اقدامات نو آورانه با برخی مقاومت ها مواجه بوده درحالی‌که شرکت‌ها باید ریسک پذیرتر باشند.

  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    "جلال علیپور" مدیر بیمه های زندگی شرکت بیمه رازی، درگفت و گو با چابک‌آنلاین: بیمه های زندگی پیچیدگی خاص خود را دارند و شرکتی که می خواهد در این زمینه کار کند حتما باید سرمایه گذاری گسترده ای را در این زمینه انجام دهد اما صبر شرکت ها کم است و سریع می خواهند به نتیجه برسند. برای به نتیجه رسیدن هر کاری سه مرحله کاشت، داشت و برداشت نیاز است زیرا اگر کاشتی نباشد و رسیدگی نباشد برداشتی نخواهد بود ولی در صنعت بیمه اینگونه شده که مدیران برای رسیدن به مرحله برداشت عجله دارند که طبیعتا این اتفاق نخواهد افتاد. مشروح گفتگو چابک آنلاین با مدیر بیمه های زندگی شرکت بیمه رازی بزودی منتشر خواهد شد.