عبدالمجید رافع

عبدالمجید رافع

معاون مدیرعامل در امور اداری و مالی شرکت بیمه کارآفرین

مدرک تحصیلی

کارشناسی حسابداری، دانشگاه آزاد

کارشناسی ارشد مدیریت صنایع، دانشکده تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد

 

سوابق کاری:

سرپرست مالی شرکت ساختمانی باسایک در سال 1363 الی 1365

مدیر مالی شرکت ساختمانی بنلاد بنا در سال 1365 الی 1367

مدیر مالی و اداری شرکت بازرگانی اینکوما در سال 1367 الی 1369

مدیر مالی اداری شرکت بازرگانی ایران تراکتور در سال 1369 الی 1372

مدیر مالی اداری شرکت سد و نیروگاه ایران تواناب در سال 1372 الی 1373

مدیر مالی شرکت توسعه فضاهای فرهنگی در سال 1373 الی 1376

خزانه دار بنیاد سینمایی فارابی در سال 1376 الی 1382

پیمانکار مالی شرکت صنایع چوب خزر در سال 1382 الی 1385

 
 

 

اخبار مرتبط:
  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    عبدالمجید رافع، معاون مالی و اداری شرکت بیمه کار آفرین: بیان بعضی از مفاهیم که دغدغه شرکت های بیمه است از طریق رسانه اهمیت بسیارزیادی دارد. انعکاس نظرات افراد صاحب نظر و مدیران صنعت بیمه و بحث و بررسی راجع به مسائل سبب می شود تا نتیجه پربارتری در این صنعت داشته باشیم.

  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    "عبدالمجید رافع" معاون مالی و اداری شرکت بیمه کارآفرین درگفت و گو با چابک‌آنلاین: بیمه مرکزی چند سالی است که روی IFRS کار می کند و مدتی هم روی IFRS4 و الان IFRS17 را در دستور کار دارد. IFRS17 یک دنیای دیگر است و بستری دیگر فراهم می کند و ارزش منصفانه هر پارامتر درترازنامه یا سود و زیان به شدت تعدیل خواهد شد. بسیاری از ادبیات مالی که در رابطه با بیمه های زندگی به کار می رود صحیح نیست و اطلاعات صحیحی به مخاطب از طریق صورت های مالی ارائه نمی شود که درکارگروهها در دست بررسی هستند. واقعیتی که وجود دارد IFRS یک جریان نو دردنیا است و کسانی که در این زمینه ها کارمی کنند هنوز به جمع بندی نهایی نرسیده اند و در یک یا دوسال آینده به نتیجه خواهند رسید. درایران هم قدم های خیلی مثبتی در این زمینه برداشته شده است.

  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    "عبدالمجید رافع" ، معاون مالی و اداری شرکت بیمه کارآفرین در گفت و گو با چابک‌آنلاین: با توجه به اینکه سرعت گردش اطلاعات زیاد شده به هیچ عنوان نباید کسی که احساس می‌کند می تواند کاری انجام دهد را پشت خط نگهداشت./ بسیاری از شرکت‌ها ممکن است که پتانسیل لازم را برای اداره یک شرکت متناسب با شرایط روز نداشته باشند و این دلیل نمی‌شود که تا ابد به فعالیت خود ادامه دهند. هر شرکت نوآور که خدمات قوی تری به مشتری ارایه دهد ماندگاری بیشتری خواهد داشت.

  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    عبدالمجید رافع" معاون مالی و اداری شرکت بیمه کارآفرین درگفت و گو با چابک‌آنلاین: یک مجموعه شاخص برای نشان دادن وضعیت هر شرکت بیمه وجود دارد که یکی از مهمترین آنهاتوانگری مالی است ولی توانگری مالی به تنهایی قابلیت اظهارنظر درباره اینکه وضعیت شرکتی خوب یا بد است ندارد/ نسبت های مالی در این خصوص می تواند بسیارموثر باشد تا وضعیت شرکت بدرستی مشخص شود.

  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    "عبدالمجید رافع"، معاون مالی و اداری شرکت بیمه کارآفرین در گفت و گو با چابک‌آنلاین: صنعت بیمه به دلیل پیچیدگی های بسیار زیادی که دارد متفاوت از سایرصنایع است و به همین دلیل نظارت‌ها بر روی آن به طور کامل صورت نمی‌گیرد و شدت و ضعف‌هایی دارد و هنوز هم شرکت‌های بیمه‌ای خصوصی به اصل سود و زیان توجه جدی ندارند .

  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    "عبدالمجید رافع" معاون مالی و اداری شرکت بیمه کارآفرین درگفت و گو با چابک‌آنلاین: بسیاری از شرکت های بیمه از اینشورتک و بلاکچین استفاده می کنند اما آنچه مسلم است این است که تا سه سال آینده صنعت بیمه آن چیزی نخواهد بود که درحال حاضر است و مرتب پدیده های نوظهوری می آیند. هرشرکتی که تن به اتوبان تحول دیجیتال ندهد قطعا باید کنار برود و مسیر را برای کسانی که اعتقاد به این ادبیات دارند باز کند.

  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    "عبدالمجید رافع" معاون مالی و اداری شرکت بیمه کارآفرین درگفت و گو با چابک‌آنلاین: شرکت های بیمه باید بپذیرند که صنعت بیمه، صنعتی با بازدهی بلند مدت است و تمام آثار ناشی از سود و زیان آن دربلند مدت ظهور و بروز پیدا می کند./هنوزهم شرکت های بیمه ای خصوصی به اصل سود و زیان توجه جدی ندارند و فرهنگ حاکم بر شرکت ها، تفکر دولتی است و بسیاری از شرکت ها فقط به دنبال فروش هستند.مشروح گفتگو با معاون مالی و اداری شرکت بیمه کارآفرین بزودی منتشر می شود.

  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    معاون اداری ومالی شرکت بیمه کارآفرین، اظهارکرد: تاثیر یک آیین نامه جدید در یک مقطع مشخص نمی‌شود، درخود آیین نامه هم ذکر شده که شرکت‌های بیمه‌ای درمدت 3 تا4 سال خودرا با موارد آیین نامه تطبیق دهند و طبیعتا دربلندمدت تاثیرگذارخواهد بود.

  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    معاون اداری و مالی شرکت بیمه کارآفرین، گفت که یکی از دلایل افزایش مطالبات شرکت های بیمه ای در صنعت بیمه، مانده بدهی بالای شرکت بیمه ای بوده زیرا دولت فاقد نقدینگی است و بدهی ها معوق می مانند.

  • اختصاصی چابک آنلاین؛

    معاون اداری و مالی شرکت بیمه کارآفرین، با بیان اینکه صندوق مشترک سرمایه گذاری در گذشته در صنعت بیمه وجود داشته و جواب نداده است، افزود: صنعت بیمه در گذشته یک شرکت سرمایه گذاری داشت که بسیاری از پروژه‌های آن شرکت عقیم ماند واین موضوع برای شرکت‌های بیمه‌ای که نیازبه سرمایه گذاری‌های نقد دارند خوشایند نیست.

  • اختصاصی چابک آنلاین؛ شرکت‌های بیمه‌ای ناگزیر به افزایش سرمایه هستند

    معاون اداری و مالی شرکت بیمه کارآفرین بیان کرد: انتشاراوراق مشارکت بیمه‌ای (اوراق بهادار بیمه‌ای) نیاز به کار کارشناسی جدی دارد زیرا می‌تواند اوراقی با ریسک بالا باشد که تنها بخش حقوقی تمایل به خرید آن داشته باشند.

  • اختصاصی چابک‌آنلاین؛

    معاون اداری و مالی شرکت بیمه کارآفرین با بیان اینکه با توجه به شرایط موجود که پیش بینی آینده با ابهام مواجه است، وصول مطالبات در قالب سهام درست است، افزود: در شرایط دیگری که بستر خیلی امنی ایجاد شود شاید بشود تصمیمات بهتری گرفت ولی در این شرایط راهی به غیر از این وجود ندارد .