شناسه خبر : 470

مدیر عامل پیشین شرکت سرمایه گذاری غدیر:

برای ریاست بیمه مرکزی من تصمیم‌گیر نیستم/ تجهیز پول در بازار سرمایه را باید به فال نیک گرفت

برای ریاست بیمه مرکزی من تصمیم‌گیر نیستم/ تجهیز پول در بازار سرمایه را باید به فال نیک گرفت

غلامرضا سلیمانی امیری درباره انتخاب وی به عنوان گزینه ریاست بیمه مرکزی، گفت: برای ریاست بیمه مرکزی من که تصمیم‌گیر نیستم. بازار سرمایه به عنوان بهترین گزینه سرمایه‌گذاری در صورت تقویت بازار اولیه سهام است.

به گزارش چابک آنلاین به نقل از  فارس، غلامرضا سلیمانی امیری پیرامون برخی شنیده‌ها مبنی بر انتصاب وی به عنوان ریاست بیمه مرکزی ایران گفت: «وزارت اقتصاد در این زمینه باید پاسخگو باشد و من تصمیم گیر نیستم.»

وی در مورد انتخاب ریاست بیمه مرکزی یادآور شد: «کسی که حکم ریاست را امضا می‌کند، وزارت اقتصاد است.»

سلیمانی امیری در ادامه این گفت‌وگو درباره التهاب بازارهای ارز ،سکه و مسکن و دلیل گرایش صاحبان نقدینگی به سمت بازارهای غیر مولد عنوان کرد: بخشی از رفتارهای سرمایه‌گذاری واکنش‌های درستی است که باید پیش از این تنظیم می‌شد، اما به دلیل نا اطمینانی از آینده منطق اقتصادی ندارد.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه گرایش سرمایه‌ها به سمت بازارهای غیر مولد و سفته‌بازی به نفع کشور نیست، افزود: عده‌ای بیرون از سیستم اقتصاد وارد بازارهایی می‌شوند که توجیه پذیر نیست.

به گفته وی، افزایش طبیعی ارزش سهام ناشی از انتظاراتی همچون تأثیر مثبت افزایش نرخ ارز بر روی سودآوری شرکت‌های اغلب صادرات محور و یا ارز آور است، چرا که این شرکت‌ها می‌توانند سود بیشتری را محقق کنند.

مدیر عامل پیشین شرکت سرمایه گذاری غدیر با تاکید بر لزوم گرایش نقدینگی به سمت بازار سرمایه و مدیریت آن برای جذب در بخش تولید کشور، گفت: اگر نقدینگی فارغ از انگیزه‌های سوداگری و یا حتی دستکاری قیمت بتواند در بازار اولیه بورس به سمت تولید و اجرا و توسعه طرح‌های جدید بنگاه‌های اقتصادی حرکت کند، می‌توان از شکنندگی اقتصاد جلوگیری کرد.

وی بر لزوم حمایت از بازار سرمایه از سوی دولت و عموم مردم سخن گفت و افزود: با هدایت سرمایه به سمت بازار اولیه بورس می‌توان از رفتارهای نوسان گیری آنی در بازارهای موازی و انگیزه‌های کوتاه مدت نگری جلوگیری کرد.

سلیمانی یادآور شد: به دلیل نقدینگی زیاد و افزایش انگیزه‌های سفته بازی در اقتصاد که همواره به دلیل یافتن شکاف‌های قیمتی میان بازارهای موازی است ، فارغ از اینکه این فضا ساختگی یا واقعی است، می‌تواند به بخش‌های مختلف سرمایه‌ای و یا حتی کالایی سرایت کند، بنابراین نمی‌توان گفت مقصد بعدی نقدینگی به طور دقیق کدام بخش از اقتصاد است.

 

ارسال نظر