شناسه خبر : 2885

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر آذربایجان غربی :

۱۰۳ صندوق بیمه در سطح استان آذربایجان غربی فعال است.

103 صندوق بیمه در سطح استان آذربایجان غربی فعال است.

یونس معزز با اشاره به اینکه ۷۶ هزار و ۵۲۵ خانوار این استان تحت پوشش این صندوق قرار دارند، گفت: ۱۰۳ صندوق بیمه در سطح استان فعال است.

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایرنا، یونس معزز افزود: هم اکنون بیش از 2 هزار و100 خانوار در مناطق روستایی و عشایری از مزیت های بازنشستگی و کارافتادگی این بیمه برخوردار هستند.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی های جدید تا پایان سال 18 هزار خانواده دیگر نیز تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر قرار می گیرند.
وی اضافه کرد: جلوگیری از مهاجرت روستاییان، کاهش اختلاف طبقاتی، تامین امنیت اجتماعی و توزیع عادلانه درآمد از مهمترین اهداف صندوق بیمه اجتماعی است.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر آذربایجان غربی با بیان اینکه همه اقشار جامعه نیازمند بیمه اجتماعی هستند، ادامه داد: اقشار آسیب پذیری چون روستاییان و کشاورزان از اولویت و ضرورت بیشتری برای تحت پوشش قرار گرفتن بیمهبرخوردار هستند.
معزز بیان کرد: بازنشستگی، از کار افتادگی ناشی از کار، بیماری، حوادث و مزایای مستمری بازماندگان با امکان انتقال سوابق بیمههای اجتماعی دیگر از مزایای این بیمه به شمار می رود.
آذربایجان غربی سه میلیون و 265 هزار و 219 نفر جمعیت دارد که یک میلیون و 129 هزار و 16 نفر از آن روستانشین هستند.
روستاییان، کشاورزان و عشایر در تعاریف سازمان تامین اجتماعی کارگر محسوب نشده و طرح‌های حمایت اجتماعی شامل آنان نمی ‌شود از همین رو تا چندی پیش این گروه ها عضو صندوق‌ های بیمه بازنشستگی و درمانی نبودند و فقط عده محدودی از کشاورزان زیرپوشش بیمه خویش ‌فرمای سازمان تامین اجتماعی قرار داشتند. 
صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در سال 1384 با مصوبه هیات دولت و به منظور حمایت از روستائیان و عشایر و کشاورزان در ایران تاسیس شد تا این اقشار نیز زیرپوشش حمایتهای اجتماعی قرار گیرند.
این صندوق یکی از صندوق‌ های چهارگانه و زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و رویکرد آن ارائه خدمات بیمهاجتماعی بلند مدت به کشاورزان، روستاییان و عشایر در بخش‌های مستمری بازنشستگی، از کار افتادگی و فوت است.
اطلاعات مربوط به صندوق بیمه اجتماعی روستاییان از طریق دهیاری ها، بهورزان خانه های بهداشت، ستادهای راهبردی شهرستانی شامل فرمانداری ها، بخشداری ها، ادارات جهادکشاورزی، بهداشت و درمان و آموزش و پرورش به روستاییان و عشایر انجام می گیرد.
علاوه بر روستاییان و عشایر کارکنان شرکت های فنی مهندسی و شبه کشاورزی مستقر در روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر و کارکنان شرکت های نظام دامپزشکی نیز می توانند تحت پوشش این صندوق قرار گیرند.
تمامی روستاییان و عشایر و کشاورزان غیرساکن که بالای 18 سال سن دارند، می توانند با مراجعه به کارگزاری ها خودشان را تحت پوشش این صندوق قرار دهند تا بتوانند در زمان تهدید معیشت خانواده با عزت و کرامت از مزایایی که صندوق فراهم کرده است، استفاده کنند.

 

ارسال نظر