شناسه خبر : 2690

قائم مقام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی:

سازمان تامین اجتماعی اولین خریدار و دومین تولیدکننده درمان در کشور است/ هزینه های سازمان از ۳۸۰ میلیارد تومان به ۱۵۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت

سازمان تامین اجتماعی اولین خریدار و دومین تولیدکننده درمان در کشور است/ هزینه های سازمان از 380 میلیارد تومان به 1500 میلیارد تومان افزایش یافت

نشست اعضای مجمع نمایندگان استان تهران با قائم مقام مدیرعامل، عضو هیات مدیره و معاونان حقوقی و امور مجلس و امور استان ها و مدیران استانی سازمان تامین اجتماعی در خصوص بررسی مشکلات حوزه درمان این استان برگزار شد.

به گزارش چابک آنلاین، قائم مقام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در این نشست گفت: این سازمان در مرداد امسال 7 هزار و 916 میلیارد تومان پرداختی داشته است که بیش از یک چهارم پرداختی های دولت بوده و تامین این منابع این کار سختی است.

دکتر رضا راعی افزود: سازمان تامین اجتماعی در حوزه درمان اولین خریدار و دومین تولیدکننده درمان در کشور است. بعد از اجرای طرح تحول سلامت، هزینه های این سازمان از 380 میلیارد تومان به 1500 میلیارد تومان افزایش یافت.
وی افزود: بیشترین مراکز درمانی تامین اجتماعی در استان تهران هستند. بیمارستان میلاد به عنوان بزرگترین بیمارستان کشور در این استان قرار دارد. مدیریت حوزه درمان را به سمت هیات مدیره ای برده ایم چرا که از کارایی و اثربخشی بالاتری برخوردار است.
دکتر راعی گفت: در بسیاری از شهرستان های تهران نیز در حال احداث مراکز درمانی تامین اجتماعی هستیم. زمینی از طریق آستان مقدس حضرت عبدالعظیم در اختیار این سازمان قرار گرفته تا بیمارستان جدیدی در آن ایجاد کنیم، همچنین با یک شرکت خارجی قرارداد بسته ایم تا هم در شهر ری و هم شیراز بیمارستان احداث کنیم.

وی با یادآوری اینکه در سال های اخیر بخش هایی از حوزه درمان هیات امنایی شد، یادآور شد: هم اکنون سازمان تامین اجتماعی آماده همکاری با بخش خصوصی است.

دکتر راعی اظهار کرد: ما آنچه در توان داشتیم به خوبی انجام دادیم کما اینکه قبل از ما موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی منحل شد که آن را احیا کردیم و در مورد انحلال معاونت فرهنگی اجتماعی این سازمان نیز که پیش از این رخ داده بود و آن را احیاء  کردیم.

وی عنوان کرد: در مورد احداث درمانگاه ها و بیمارستان ها نیز براساس سطح بندی اقدام می کنیم ضمن اینکه تعداد بیمارستان های احداث شده در 5 سال گذشته را با 20 سال قبل مقایسه کنید به این نتیجه می رسیم که چه میزان دستاورد داشته ایم. 

دکتر محمد علی همتی عضو هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی نیز در این نشست گفت: طبق قانون ملزم به تامین درمان بیمه شدگان هستیم که از طریق ارائه خدمات در بیمارستان ملکی یا خرید خدمت از مراکز دولتی و خصوصی انجام می دهیم.

دکتر همتی با بیان اینکه در کشور 386 مرکز درمانی تامین اجتماعی وجود دارد، افزود: حدود 10 هزار و 400 تخت بیمارستانی در کشور متعلق به این سازمان است. حدود 10 درصد درمان کشور توسط این سازمان انجام می شود.
وی افزود: هم اکنون در حال احداث 38 مرکز درمانی تامین اجتماعی هستیم و طراحی 52 مرکز درمانی را نیز در دست اجرا داریم، همچنین در حال احداث بیمارستان در 4 استان کشور هستیم. بیمارستان فیاض بخش تهران یکی از این پروژه هاست که ساخت آن 55 درصد پیشرفت داشته و بیمارستان هدایت در حال بازسازی است و مراحل ساخت و نوسازی این بیمارستان ها نیز به صورت آنلاین رصد می شود.
دکتر همتی یادآور شد: سازمان تامین اجتماعی 900 بیمارستان دانشگاهی را تحت پوشش قرار دارد. با تمام بیمارستان های خصوصی هم قرارداد داریم.

در این نشست، نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی به بیان دیدگاه های خود در مورد وضعیت بخش درمان در این استان پرداختند.

 

ارسال نظر