شناسه خبر : 1906

مدیرکل امور مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد:

اجرای طرح جدید بیمه خبرنگاران

محمدرضا دربندی از اجرای طرح جدید بیمه خبرنگاران خبر داد و گفت: به جای استفاده از یارانه مطبوعات، در طرح جدید راهکارهایی به منظور موظف کردن مدیران مسئول رسانه ها برای بیمه خبرنگاران ارایه خواهد شد.

به گزارش چابک آنلاین به نقل از ایرنا، محمدرضا دربندی شنبه در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار در بیرجند با اشاره به مشکلات آگهی روزنامه ها گفت: برای این مشکل نیز شیوه نامه ای برای یارانه تدوین شده است. 
وی با بیان اینکه یکهزار و 800 رسانه از این یارانه استفاده می کنند افزود: 21 میلیارد تومان یارانه در قالب این طرح به رسانه ها اختصاص یافت تا مشکل تامین نقدینگی آنها حل شود. 
مدیرکل امور مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برای تامین نقدینگی رسانه ها در قالب یارانه هشت میلیارد تومان به روزنامه ها، چهار میلیارد تومان برای سایت ها و خبرگزاری ها و هشت میلیارد تومان هم برای سایر نشریات اختصاص یافته است. 
وی از واگذاری اینترنت بدون فیلتر به خبرنگاران خبر داد و گفت: 350 نفر در عرصه رسانه متقاضی اینترنت بدون فیلتر هستند که از طریق مخابرات پیگیر این مطالبه هستیم و افراد علاقه مند می توانند با معرفی مدیرمسئول از آن استفاده کنند. 
دربندی بیان کرد: البته رسانه ها نیز می توانند سرور مرکزی خود را به اینترنت بدون فیلتر مجهز کنند. 
وی ادامه داد: خارج از وظایف سازمانی، پیگیری های زیادی برای حل مشکل کاغذ داشته ایم که این تلاش ها صرفا برای ادامه حیات مطبوعات بوده و کمیته مخصوصی برای این موضوع تشکیل داده ایم که امیدواریم در 2 هفته آینده مشکل کاغذ حل شود. 
وی با اشاره به مذاکره انجام شده با دانشگاه شهید بهشتی برای انجام آزمایش کامل و رایگان برای خبرنگاران تهران اظهار داشت: این طرح در بقیه استان ها هم اجرا می شود. 
مدیرکل امور مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه برخی مسئولان باور نمی کنند که خبرنگاری شغل سخت و زیان آوری است گفت: پیش بینی می شود نتیجه طرح چکاپ کامل خبرنگاران زیان آوری این شغل را به وضوح نشان دهد. 
وی هویت شغل خبرنگاران را به انبیا نسبت داد و افزود: پیامبران نیز کارشان این بود که سخن الهی را از طریق وحی دریافت و بعد به مردم ابلاغ می کردند. 
وی با اشاره به اینکه خبرنگاران در تمامی 365 روز فعال هستند گفت: سفر به استان خراسان جنوبی موجب شد از نزدیک با مشکلات آشنا شده و قطعا این دیدار در تصمیم گذاری ها اثرگذار خواهد بود. 
دربندی با اشاره به اولین مصاحبه خبری در 15 مرداد امسال بعد از شش ماه از آغاز مسئولیت جدید خود بیان کرد: سعی شده سفرهای استانی به مناطقی صورت گیرد که بیشتر از سایر نقاط نیازمند کمک بوده اند. 
وی آمار نشریات خراسان جنوبی را قابل توجه دانست و گفت: جالب است که یک استان 6 روزنامه سراسری دارد. 
وی وجه تمایز نشریات خراسان جنوبی با سایر استان ها را قلم زدن در خصوص موضوعات محلی عنوان کرد و افزود: اغلب نشریات محلی در استان های دیگر برای خبرهای ملی مطلب می نویسند اما پردازش به موضوعات محلی در رسانه های خراسان جنوبی ارزشمند است. 
در این آیین با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی، جمعی از مسئولان استان و اهالی رسانه از همسر شهید مرتضی بصیری پور اولین شهید مدافع حرم خراسان جنوبی، خانواده مرحوم غلامعلی خالدی پدر مطبوعات استان، مدیرمسئول روزنامه امروز خراسان جنوبی به عنوان رسانه برگزیده در درست نویسی و محمدعلی گنجی فرد خبرنگار و برادر شهید تجلیل شد. 
همچنین کارت ویژه خبرنگاران خراسان جنوبی در این آیین رونمایی شد. 
شمار رسانه های خراسان جنوبی از 11 مورد قبل از تاسیس این استان به 109 مورد در زمان حاضر افزایش یافته است. 
اکنون 41 سرپرستی نشریات سراسری و خبرگزاری در استان فعالیت دارند و 270 نفر عضو خانه مطبوعات هستند.